Skip to main content

Diensten

Talent Hoveniers

Advies en ontwerp

‘’Waar begin ik?’’ & ‘’Hoe moet dit?’’ er zijn vele vragen die u kunt hebben over uw tuin of de ideeën hierover. Talent Hoveniers heeft al vele jaren ervaring in het vak en kan u helpen om deze vragen te verduidelijken.

U kunt altijd naar ons bedrijf bellen om een vraag te stellen over uw tuin. Heeft u behoefte aan een nieuwe tuin? Wij komen graag langs om met u de mogelijkheden en ideeën door te spreken van uw nieuwe tuin. Ter plekke kan er een schets gemaakt worden zodat u al snel een beeld krijgt van uw en onze ideeën. Na de schets wordt er één of meer volledige ontwerpen gemaakt met bijbehorende sfeerbeelden en een beplantingsplan. De ontwerpen worden met u besproken, eventuele aanpassingen/wensen kunnen hierna nog aangepast worden voor dat we overgaan naar een definitief ontwerp.

Waarom Talent Hoveniers betrekken bij uw tuin?

  • Het is persoonlijk
  • Denkt met u mee
  • Creatieve ideeën
  • Oplossingsgericht
  • De juiste materialen
  • De juiste planten

Tuinonderhoud

‘’Onderhoud is behoud’’

Er valt nog meer uit uw tuin te halen met het juiste onderhoud. Met onze kennis over tuinmaterialen en planten weten wij hoe, wat en wanneer ergens onderhoud aan gepleegd moet worden. Onderhoud in de tuin is erg divers, onderhoud aan verharding, vijver, beregening, houten constructies, gazon, bomen en planten zijn allemaal onderdelen waar specifieke kennis bij komt kijken. Uiteraard staan wij open om u ook wat te leren over het onderhoud als dat gewenst is.

Tuinaanleg en renovatie

‘’Eerlijkheid, vertrouwen en afspraken’’

Bij het aanleggen of renoveren van een tuin komt meer bij kijken dan u in eerste instantie verwacht. Door onze ervaring weten wij vooraf goed te bepalen met welke werkzaamheden en bijbehorende kosten we rekening moeten houden. Wij gaan hierbij in gesprek met u om alle werkzaamheden en kosten toe te lichten om zo transparant mogelijk te werken.

Als we samen tot een ontwerp met bijbehorende kosten zijn gekomen maken wij voor u een offerte waarin alles is opgenomen om uw droomtuin te realiseren.