Skip to main content

Partnerbedrijven

Talent Hoveniers werkt nauw samen met partnerbedrijven in Nederland

Talent Hovenies werkt nauw samen met enkele bedrijven. VPO-Oirschot is een bedrijf dat erg belangrijk voor ons is omtrent personeel. Bedrijven zijn gebaat bij vakkundig personeel en de nieuwe instroom hiervan. VPO is zodoende gestart met het werven en opleiden van vakkundig personeel. VPO heeft zich dan ook ten doel gesteld om jonge, enthousiaste, vakbekwame personeelsleden af te leveren. Talent Hoveniers biedt zich hierbij aan als leerbedrijf.

Daarnaast is Boomkwekerij De Beerze onze vaste leverancier en adviseur voor bomen. Soortkeuze gaat verder dan alleen de esthetische waarde. De kwekerij adviseert de juiste boom voor de juiste plaats en het juiste doel. Ook voor specifieke ziekte en aantastingen bij bomen en planten laten wij ons adviseren door dit bedrijf.

VPO Oirschot

VPO-Oirschot biedt werk en opleiding en is toonaangevend in de agrarische sector met als specialisatie: de Varkenshouderij, Rundveehouderij, Boomkwekerij, Hovenierswerken en Loonwerk en Mechanisatie. Enthousiasme, begeleiding, persoonlijk contact en vakkundig personeel is wat u van ons kan verwachten! Ben jij op zoek naar werk en/of opleiding, of gewoon goed personeel? Dan ben je bij VPO aan juiste adres!
Lees meer

Boomkwekerij de Beerze

Boomkwekerij de Beerze is gespecialiseerd in het kweken van Laanboomspillen en jonge Laanbomen. Op de lemige zandgrond van Oirschot kweekt Boomkwekerij de Beerze op 12 hectare spillen. Dit doen we met een team van gemotiveerde vakmensen, die de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren. Daarnaast leiden wij mensen in de praktijk op voor VPO-Oirschot. De Beerze is partnerbedrijf van VPO-Oirschot en biedt de mogelijkheid om leerlingen of onervaren krachten mee de teelt in te nemen om ze zo een basis mee te geven voor de toekomst. Enthousiasme is een must, kennis kun je leren!

Lees meer